mancare, apa, sex si somn

Mi-am adus aminte ca, intr-una din serile acestei saptamani, am vizionat emisiunea „DR. OZ” (cred ca pe Euforia TV). Subiectul din acea seara era despre somn. Printre altele, dr. Oz a spus ca omul, pentru a functiona normal, are nevoie de mancare, apa, sex si somn. Si deci, asta incercam sa avem in viata ? Echilibrul acestor ingrediente ?

Mancarea? O procuram daca avem bani. Bani din mosteniri sau datorita job-ului. Muncim sau nu muncim, fiecare cu sansa lui ! Etc.

Apa? O bem pentru ca Dumnezeu ne-a daruit-o. Nu e necesar sa o cumparam … doar daca o vrem neaparat minerala, filtrata … De fapt o mai achitam la plata intretinerii… Mai rau o fi prin Sahara. Etc.

Somn ? Il putem avea, in conditiile povestite de dr. Oz, cu conditia sa avem o casa, indiferent daca suntem sau nu proprietarii ei. Facem sau nu eforturi pentru a avea un loc unde sa dormim … Uneori, muncim o viata pentru a avea camera si patul unde sa dormim, sa ne odihnim. Da, ne dorim o casa a noastra pentru stabilitate si nu numai …  si pentru un somn linistit. Etc.

Sex? Grozav ! Ca sa functionam normal avem nevoie de sex. Dupa spusele dr. Oz, avem nevoie de mult sex. Constant si de calitate. Normal ar fi sa avem parte de acest sex in camera noastra unde dormim alaturi de partenerul de viata. Daca suntem casatoriti. Se pare ca, de preferat ar fi sa fim. Si, totusi, casatoria, bucata aia de hartie numita certificat de casatorie, nu ne da garantia ca vom avea parte de ceva constant, de calitate si mult …  Pentru ca mai trebuie si comunicare … ce-ti place tie, ce-i place ei/lui … cand, daca esti obosit, sanatos … etc.

Avem nevoie de toate acestea: mancare, apa, sex si somn, pentru a functiona normal.

Si, totusi, functionam normal fara dragoste ?

Reclame

Despre indiferent

I am "indiferent", but not indifferent ...
Acest articol a fost publicat în Insemnari. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la mancare, apa, sex si somn

  1. catiamaxim zice:

    Hei, Liana…
    Îţi dai seama cum e când toate aceste constante organice se combină cu „dragoste”? De obicei, ca să fie viaţa cât mai… puţin plictisitoare, ceva lipseşte din toate astea. Dar, numai aşa ne aflăm în stare permanentă de maraton, nu?
    Să fii iubită!

  2. indiferent zice:

    Asa e Catia, minunat ar fi sa existe combinatia … Nimeni si nimic nu ne da garantia ca viata noastra poate fi in echilibru … Avem momentele noastre, cu bune si rele … Ne dorim sau nu … Cine stie, cert, ce are rost ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s