reteta

Deci, aveti nevoie de ciuperci , cascaval, usturoi, verdeata (patrunjel si/sau marar), smantana sau chiar tsatsiki si … sare, bineinteles. Cantitati dupa preferintele si numarul de mancaciosi. Stiti ce trebuie sa faceti cu ciupercile, adica sa le spalati si uscati … peste ele cascavalul ras, usturoiul pisat, verdeata tocata marunt, sare si la cuptor cu ele. Dupa 15-20 minute la cuptorul cu microunde (sau la cuptorul traditional, dar nu ma intrebati cate minute, doar verificati daca sunt gata) le serviti cu smantana, tsatsiki sau alt sos (tine de inspiratie) si crutoane.

Bon appétit !

About indiferent

I am "indiferent", but not indifferent ...
Acest articol a fost publicat în Retete culinare. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s