faci ce-ti dicteaza inima ?

     Indiferenta, diferenta, viata sunt cuvinte simple incarcate de complexitate. Descoperi ca, indiferent cati oameni te inteleg, inima te intelege cel mai bine. Si tu, pe ea.

Lacramioarele si „forecast”-urile unui account manager in domeniul telecomunicatiilor pot fi paralelele ce se intersecteaza in inima unei femei.

”Conștiința faptului că o să mori este cea mai bună cale să nu pici în capcana de a crede că ai ceva de pierdut. N-ai niciun motiv să nu faci ce-ți dictează inima”, spunea Steve Jobs în 2005.  

Later edit: STEVE JOBS – un maraton de entuziasm, pasiune si curaj, care a ajuns la final

Despre indiferent

I am "indiferent", but not indifferent ...
Acest articol a fost publicat în Insemnari. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la faci ce-ti dicteaza inima ?

  1. anonim zice:

    … iti las si eu un citat superb Steve Jobs: „”Love is like a puzzle, hard to piece together, but beautiful when all the right pieces are put together”

  2. indiferent zice:

    Interesante citatele lui Steve Jobs.

    “Munca iti va ocupa mare parte din viata si unicul mod in care poti fi cu adevarat satisfacut este sa faci ceea ce tu crezi ca este excelent. Unica modalitate de a face ceva excelent este sa iubesti ceea ce faci. Daca inca nu ti-ai gasit vocatia, continua sa cauti. Nu te aseza. La fel ca si cu sufletul, vei stii cand ai gasit ceea ce cauti. Si, la fel ca intr-o relatie excelenta, lucrurile se vor imbunatati pe masura ce anii vor trece”.

  3. indiferent zice:

    Un citat gasit chiar la inceputul agendei mele … negre, 2011:
    „Innovation distinguishes between a leader and a follower” – „Inovatia face diferenta dintre un lider si un discipol”.

  4. anonim zice:

    FYI :

    „Marţi, 14 iunie 2011, la ora 17:30, în incinta Băneasa Shopping City, a fost lansata cartea lui Leander Kahney „În mintea lui Steve Jobs”, apărută la editura Meteor Press.”

    … „Steve Jobs – iLeadership pentru o nouă generaţie”

  5. indiferent zice:

    🙂 🙂

Lasă un comentariu