nanagâtele …

Cu entuziasm, cu drag, cu rabdare, cu amintirea mamei pregatind aceste gogosele … nanagâtele (denumire „moldovienească” ?) si, indiferent cu cate calorii …

… poti sa incropesti un aluat moale, numa’ bun de luat cu lingura si asezat cu grija intr-un ceaun, plin cu ulei incins pentru rumenirea unor gogosele aurite. Producerea aluatului nu este complicata, dar necesita simtul masurii: faina, apa, oua, mere rase, branza rasa, sare si putin ulei. Sunt foarte bune si in alte variante: doar cu mere sau doar cu branza.

Chiar daca, dis-de-dimineata, ti-ai facut „targetul” la miscarea pe faleza, intr-un decor superb de toamna, merita sa mananci nanagâte „tăvalite” prin zahar pudră … si sa urmaresti, cu mult interes, emisiuni preferate: Zon@ IT si ‘American Chopper’.

About indiferent

I am "indiferent", but not indifferent ...
Acest articol a fost publicat în Retete culinare. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s