dorul de copilarie, de flori …

Gandurile de iarna aduc doruri de copilarie, de dragoste si flori …

 

Ah, dorul de flori … de primavara, de vara …

Cu asa avertizari meteorologice, doar gandurile pot alimenta stari de cald, de bine, de echilibru sufletesc … Iarna asta iti reaminteste de copilarie si de flori. De copilarie, caci sania era trasura magica, iar oamenii de zapada …

… erau prietenii cei mai frumosi, zapada crea entuziasm si o fericire pe care, acum, ca adult, e mai dificil sa le recunosti si sa le simti la intensitatea inocentei …  De flori, caci frumusetea tacuta si mirosul deosebit atinge corzile sufletului, ce ravneste sa fie hranit.

Iarna asta iti modeleaza melancolia daca lasi gandurile sa se indrepte spre directia ei. Indreapta-le spre melodii de suflet sau mai bine spre muzica de dans latino, spre imagini cu campuri de iasomie, spre vizionare de comedii, spre dorul de a impleti un pulover colorat si pufos, spre lectura de carti politiste. E foarte bun si Stieg Larsson, dar nu va e dor de Agatha Christie ?

Cu asa avertizari meteorologice, doar gandurile pot alimenta stari de cald, de bine, de echilibru sufletesc … Gandurile pot alimenta dorinta de dragoste, iar dragostea in invelisul ei unic poate fi atat de placuta doar intr-o intimitate aparte.

 Gandurile de iarna aduc doruri de copilarie, de dragoste si flori …

Ce rost ar avea sa scriu despre cat de greu este sa traiesti intr-un timp atat de controversat ? Ce rost ar avea sa scriu despre neajunsuri, despre nedreptati, despre oameni grabiti, furiosi, despre politica, despre ura si frustrari … Nu-i de-ajuns cate sunt ? Deci, am ales sa scriu, din nou, despre doruri, despre frumusete … As vrea sa transmit doar armonie, compasiune, prietenie. Sa cititi aici cateva ganduri frumoase. Sa va reamintiti ca, desi uneori, sensul este indefinit, exista doruri definite …  

Asadar, sa lasam gandurile de iarna sa aduca doruri de copilarie, de dragoste si flori … Zambiti ! Cu asa avertizari meteorologice … e totusi cald si bine, aici, la mine.

Gandurile de iarna aduc si doruri de melodii frumoase, de vacante … de DIDO – „Sand in my shoes”.

Later editbineinteles, cel mai important e sa fim sanatosi !!!

Despre indiferent

I am "indiferent", but not indifferent ...
Acest articol a fost publicat în Emotii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la dorul de copilarie, de flori …

  1. indiferent zice:

    Reblogged this on Indiferent.

  2. Bursucel zice:

    Mmmm… am simțit din nou nisip fin de Sulina pe tălpi… ❤

    Zi frumoasă, Liana! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s