probabil …

„Genetica are o explicatie simpla: creierul masculin produce cu 50% mai multa serotonina decat cel feminin, iar serotonina este, printre altele, hormonul multumirii de sine, de aceea barbatii sunt in general satisfacuti si impacati cu majoritatea situatiilor in care se afla.

Creierul feminin produce in schimb cu 50% mai multa dopamina, hormonul actiunii, al tendintei de a modifica, a imbunatati, a improviza, de a crea si a infaptui, iar asta le face dornice sa perfectioneze continuu ceea ce au.”

Indiferenta la armonie creaza monstrii din noi. Raportarea femeii la explicatia genetica este cheia relatiilor, iar daca ceea ce se intampla este pentru ca asa trebuie … o fi tot din registrul armoniei. Probabil.

Publicitate

Despre indiferent

I am "indiferent", but not indifferent ...
Acest articol a fost publicat în Emotii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la probabil …

 1. Dan zice:

  Aşa o fi, nu zic nu.
  Doar că, pentru ca acţiunea să se justifice şi să-şi găsească un răspuns într-un rezultat superior calitativ nu cumva femeia ar trebui să fie umpicuţ mai „pregătită” în a gestiona mişcările ? Că dacă ne mişcăm numai aşeeee… că nu avem noi stare, cui foloseşte ?

  • indiferent zice:

   Ce sa zic, Dan ? Nu vreau sa te supar, stiu ca esti hipertensiv, dar ar trebui ca la astfel de intrebari barbatii sa-si raspunda singuri, daca mai au chef dupa atata serotonina.
   🙂
   Mai bine spunem numai bancuri si atat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s