indiferenta

save  Uneori nu suntem undeva anume ca sa ajutam pe altii sa-si ridice piedestal. Ne ajutam singuri pentru ca avem nevoie de echilibru pe piedestalul nostru, unul special, la care nu vor ravni niciodata oportunistii, stim … Nu o sa le aratam fata noastra frumoasa sau sufletul nostru bun pentru ca deja stim ce reprezinta frumusetea si bunatatea pentru ei. Nu ii intereseaza si totusi ne studiaza si ne arata indiferenta. Chiar considera ca razboiul psihologic are efect in manipularea unor oameni care au trecut deja prin milioane de razboaie? Ei nu inteleg ca si noi ne construim strategiile de viata in functie de ceea ce ne motiveaza ? Au pierdut din vedere limitele de timp si de spatiu pentru cei ce se simt muritori?

Eu, spre exemplu, am invatat DEX-ul cuvintelor importante, dar mai ales al starilor de complezenta oferite cu generozitate de folosirea neologismelor. Este foarte posibil sa nu initiez conversatii de dragul afirmarii … mai degraba imi folosesc potentialul sugerand lumii ca am cicatrici … care nu dor. Moneda de schimb pentru indiferenta este indiferenta. Am inteles ca inteligenta are nevoie de un ac invizibil, care coase usor …

Despre indiferent

I am "indiferent", but not indifferent ...
Acest articol a fost publicat în Emotii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la indiferenta

  1. sagedoyle zice:

    I’ve nominated you for the Very Inspiring Blogger Award. Please have a look at this post for details http://wp.me/p41c99-xF If you choose not to accept, it’s no problem at all. Congratulations!

  2. Zina zice:

    Înțeleg că te-a supărat cineva care a vrut să se folosească de tine (dacă am înțeles greșit, iertare !) Liana, tu ești fată deșteaptă. Așa sunt făcuți oamenii, majoritatea încearcă să tragă spuza pe turta lor. Nu poți să-i schimbi, dar, vorba ceea, ”telecomanda e la tine” !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s