„Cât mai târziu, dar fericit și înconjurat de oameni care să mă iubească”.

La Sala Palatului in Bucuresti, in 2009, Sting a cantat la cel de-al doilea concert organizat in tara noastra. Atunci ar fi spus cu putin înainte de începerea concertului:Suntem în așa fel construiţi încât cu greu putem presupune că cineva ar putea fi pe deplin satisfăcut. Acum însă îmi doresc să mor fericit. Cât mai târziu, dar fericit și înconjurat de oameni care să mă iubească.”

Dorul de muzica buna, de Sting, m-a trezit azi la 5:30. Am alergat pe faleza pustie si … mi-au rasunat in suflet si minte versurile You’ll remember me when the west wind moves”.

Am revenit acasa, sunt in bucatarie si scriu cu doruri inefabile. Mi-am pregatit painea prajita si cafeaua. Mirosul lor le asociez diminetilor petrecute cu Catia. Tocmai de aceea si amintirea concertului la care am fost impreuna cu draga mea scriitoare contemporana (Catia Maxim a fost subiectul Ralucai la compunerea de la Evaluarea Nationala), probabil al treilea concert organizat in Romania: StingSymphonicity … Da, am fost impreuna pentru ca viata merita nu doar traita, ci si … impartasita !

Tot cu gandul la Sting, am gasit si frumosul lui speech la TED.com: https://www.youtube.com/watch?v=oy25A7vnigg

Dragii mei, sper ca sunteti bine. Eu, dupa cum cititi si intelegeti, sunt bine. Desi cred ca sunt o persoana buna, multi imi zic ca sunt minunata si speciala, la ce folos … nu stiu daca sunt fericita … Totusi inca mai sper ca voi muri cat mai tarziu si inconjurata de oameni care sa ma iubeasca cu adevarat!

Publicitate

Despre indiferent

I am "indiferent", but not indifferent ...
Acest articol a fost publicat în Emotii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la „Cât mai târziu, dar fericit și înconjurat de oameni care să mă iubească”.

  1. Zina zice:

    Sper să ți se îndeplinească dorința, Liana ! ❤

    Până atunci, să ai zile frumoase ! 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s