“You Know Nothing, Jon Snow”

photo 2   Neingrijita, simpla sau complexa si epilata ? O intrebare la care raspunsul alearga evident pe portativul de cai verzi pe pereti, dar poate avea un raspuns referitor la stima de sine. Reinventata si cu drag de cosmeticiana Gina, care stie sa-si faca treaba la modul profesionist, ieri am poposit intre cei patru pereti pentru o sedinta de bine. Gina stie ce inseamna sa ai grija de clientela, grija ca locul unde poposesc frumoasele, indiferent de forme si ganduri, sa arate diferit … Astfel, tot cu ochii la peretele din stanga al cabinetului cosmetic unde trona pictura, m-am gandit ca ar fi interesant sa las cateva insemnari aici si, bineinteles, o fotografie facuta rapid cu iPhone-ul. Marilyn Monroe, intotdeauna „invaluita in pasteluri” sau doar cu cateva picaturi de Chanel No 5, a reusit sa invete in anii tineretii ei, foarte multe secrete despre coafura, machiaj, costume, actorie si iluminarea scenica. Se spune ca a fost plina de gratie si feminitate, a tinut foarte mult la aspectul exterior … cu siguranta isi dorea sa fie complexa si epilata :), dar cred ca a avut grija si de interiorul ei si nu cred ca s-a sinucis.

… a spus candva, in existenta ei controversata, ca „este mai bine să fii absolut ridicol decât absolut plictisitor” sau ca “este mai bine să fii nefericit de unul singur decât lângă cineva”  …”Bărbaţii sunt buni amanţi, mai ales când îşi înşeală nevestele” …”Cred că totul se întâmplă cu un motiv. Oamenii se schimbă ca să înveţi să renunţi la ei, lucrurile merg prost ca să le apreciezi atunci când merg bine, crezi în minciuni ca să înveţi să nu ai încredere în nimeni în afară de tine şi, uneori, totul se duce de râpă ca să facă loc lucrurilor bune.” …”Găseşte pe cineva care să te facă să uiţi durerile trecutului. Găseşte pe cineva care să-ţi schimbe viaţa, s-o facă mai bună, să-ţi lumineze golurile de până atunci. Găseşte pe cineva care să-ţi merite zâmbetul!”

Ei, daca tot am si o replica preferata din „Urzeala Tronurilor” – bun serial, zau asa –  “You Know Nothing, Jon Snow” !

Despre indiferent

I am "indiferent", but not indifferent ...
Acest articol a fost publicat în Insemnari. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la “You Know Nothing, Jon Snow”

 1. Gina zice:

  Multumesc mult Liana,esti o dulcica!

 2. Zina zice:

  Mdaaa… ”Găseşte pe cineva care să-ţi merite zâmbetul !” tare adevărat, nu oricine îți merită zâmbetul, așa că nu trebuie să risipești zâmbetele pentru oricine. Indiferent de aparențe, M.M era o femeie sensibilă și nu era proastă.

 3. indiferent zice:

  A republicat asta pe Indiferent.

 4. Cri zice:

  Nici eu nu cred că s-ar fi sinucis. Era o femeie și deșteaptă, cuvintele sale rămânând mărturie. ❤

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s