sintagmele de weekend

imagesSibyl F. Parttridge a scris un program pe care Dale Carnegie l-a gasit inspirational, l-a multiplicat si l-a facut cunoscut :

1. Astazi voi fi fericit. Asta inseamna ca ceea ce Abraham Lincoln a zis este adevarat “multi oameni sunt fericiti atat cat se hotarasc sa fie de fericiti”.

2. Astazi voi incerca sa ma adaptez eu la ceea ce este si sa nu adaptez realitatea mea la ceea ce sunt si vreau eu. Voi lua familia mea, afacerea mea, viata asa cum sunt si ma voi comporta in functie de ele.

3. Astazi voi avea grija de corpul meu. Il voi hrani asa cum trebuie, voi face sport, nu il voi mai neglija.

4. Astazi imi voi intari mintea. Voi invata ceva folositor. Voi citi ceva care cere concentrare, efort si gandire.

5. Astazi voi avea grija de sufletul meu in trei feluri: ii voi face cuiva un bine, fara sa stie din partea cui vine. Voi face cel putin doua lucruri pe care nu vreau sa le fac, doar asa, de practica.

6. Astazi voi fi agreabil. Voi arata cat de bine pot, ma voi imbraca bine, voi vorbi calm, ma voi purta frumos, nu voi critica pe nimeni, voi lauda pe toti care o merita, nu voi incerca sa schimb pe nimeni.

7. Astazi voi incerca sa traiesc doar ziua de azi, nu toata viata intr-o singura zi, sa rezolv fiecare problema pe rand.

8. Astazi voi avea un program. Voi scrie ceea ce planuiesc sa fac in fiecare ora. E posibil sa nu il urmaresc exact, dar cel putin am o ordine stabilita.

9. Astazi voi petrece o jumatate de ora cu mine insumi, ma voi relaxa. Ma voi gandi la mine, ca fiinta spirituala, voi cauta o noua perspectiva in viata.

10. Astazi nu imi va fi frica, mai ales nu imi va fi frica sa fiu fericit, sa ma bucur de frumusete, de iubire, de viata si sa cred ca cei pe care ii iubesc, ma iubesc.

Despre indiferent

I am "indiferent", but not indifferent ...
Acest articol a fost publicat în Emotii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la sintagmele de weekend

  1. Fain! Si nici macar nu „incepe de luni”.

  2. Zina zice:

    Indiferent când începem, important este să gândim așa zi de zi. Nu-i ușor ! 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s