Influente

Ador diminetile linistite, tacute si sublime. Cele cu magnetism, mangaieri si atingeri placute, dar si cele cu ochii in tavan, gandind.

Ador diminetile, cand dupa un somn odihnitor imi pregatesc cafeaua cu lapte si cartile bune de citit.

Iubesc cartile. Ador sa citesc, sa le inteleg, sa primesc cu intelepciune hrana pentru minte si suflet.

De fiecare data descopar ceva minunat. De fiecare data se intampla sa citesc un paragraf, o fraza, un capitol ce trebuie subliniat, uneori memorat.

Astazi mai am cateva pagini si termin de citit cartea Isabelei Allende: “The soul of a woman “. V-am spus de atatea ori ce mult o indragesc pe aceasta scriitoare de cand am descoperit-o. Mi se intampla, la fel ca si in cazul scriitoarei Catia Maxim, sa simt ca sunt langa ea, ca traiesc prin imaginatie si talent, printr-o documentare serioasa, sa simt ca stau la conversatiile lungi cu cea mai buna prietena. Sa rad cu lacrimi pentru ca iubesc strasnicul lor umor 😊

La pagina 94, Isabel face referire la prietena ei, Olga Murray, “doamna maruntica, energica si patimasa”, care la cei 94 de ani ai ei, imbracata in “ culori scandaloase si incaltata in tenesi” este inca soferita si conduce o fundatie extraordinara: Nepal Youth Foundation, prin care a salvat mai mult de 15000 de fete de sclavia domestica, reusind chiar mai mult de atat. Bineinteles ca Allende ne indeamna sa citim mai mult despre aceasta femeie extraordinara, iar Internetul este generos in aceasta privinta, Slava Domnului! Asta am si facut, am citit despre ea si m-am minunat. Si m-am bucurat. Si va recomand sa aflati despre ea. In plus, veti avea surpriza sa descoperiti ca aceasta Olga Murray s-a nascut in Romania.

Cum sa nu adori diminetile cand realizezi ca exista bunatate, frumusete, perseverenta, influente faste ce vin catre generatiile viitoare. Mai exista speranta pentru ca exista femei minunate pe acest pamant! Si barbati minunati …

Ador diminetile linistite, tacute, citind …

Despre indiferent

I am "indiferent", but not indifferent ...
Acest articol a fost publicat în Insemnari. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s