Day eight: two famous GOT quotes

2 replici celebre din fictionalul Game of Thrones.

Prima reprezinta motto-ul Casei Stark, cu dublu sens. Un sens de avertizare si vigilenta constanta pentru ca venirea iernii loveste cel mai tare Nordul. Al doilea sens este unul de intimidare pentru inamicii Casei Stark.

Un citat numai bun de imprimat pe tricou. Avem astfel de tricouri, si eu si fiica-mea. A avut ea grija 😊

A doua replica rostita de Ygritte, memorabila, dar si neplacuta (s-ar zice) pentru unii, reprezinta pentru personajul serialului revolta la naivitatea lui Jon.

Si pentru mine a ramas in memorie … ca un citat de trantit cand tot explici si iar explici. Degeaba. Tot nu se intelege ce vreau sa zic. Sau un citat de concluzie, uneori. Cum a fost in articolul meu, scris in 2014:

Indiferent

photo 2   Neingrijita, simpla sau complexa si epilata ? O intrebare la care raspunsul alearga evident pe portativul de cai verzi pe pereti, dar poate avea un raspuns referitor la stima de sine. Reinventata si cu drag de cosmeticiana Gina, care stie sa-si faca treaba la modul profesionist, ieri am poposit intre cei patru pereti pentru o sedinta de bine. Gina stie ce inseamna sa ai grija de clientela, grija ca locul unde poposesc frumoasele, indiferent de forme si ganduri, sa arate diferit … Astfel, tot cu ochii la peretele din stanga al cabinetului cosmetic unde tronapictura, m-am gandit ca ar fi interesant sa las cateva insemnari aici si, bineinteles, o fotografie facuta rapid cu iPhone-ul. Marilyn Monroe, intotdeauna „invaluita in pasteluri” sau doar cu cateva picaturi de Chanel No 5, a reusit sa invete in anii tineretii ei, foarte multe secrete despre coafura, machiaj, costume, actorie si iluminarea scenica. Se…

Vezi articolul original 203 cuvinte mai mult

Despre indiferent

I am "indiferent", but not indifferent ...
Acest articol a fost publicat în Insemnari. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Day eight: two famous GOT quotes

  1. Cri zice:

    Să nu uităm că și iarna va veni, dar nici faptul că tot ce știm doar în aparență știm. 🙂 Merită notate și, mai ales, reținute ambele gânduri și-ți mulțumesc de reamintire! ❤

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s